SV Hammers

Supporters van de Landstede Hammers

Nieuwsbericht juli 2023

Het nieuwe seizoen is in voorbereiding!
Het team en staf is nog niet compleet, maar met een nieuwe coach, de Nederlandse kern (Coen Stolk, Dion Turpijn, Niek van der Plas, Tim Hoeve en Terrence Bieshaar) en een aantal buitenlandse spelers (Noah Dickerson, Jack Pagenkopf en Michal Kozak) zijn de eerste 8 spelers bekend.
We verwelkomen ook Jerom Oude Aarninkhof als assistent van Aleksandar én Rok Razdevsek als kracht en conditiecoach (specialisatie basketbal).
Dat betekent dat we een aantal ‘Hammer’-spelers (helaas) niet terugzien: Van Felix is bekend dat hij naar Norrkoping Dolphin in Zweden is gegaan; Roel Overbeek naar Yoast United (bij Mike en Bart in het team) en Boyd heeft een overstap gemaakt naar Den Helder Suns. Ruben Bos speelt komend seizoen in Florida bij de Life Christian Academy. Ralf is zich nog aan het beraden over zijn toekomst en we zijn benieuwd waar Dragos zijn loopbaan gaat vervolgen.
We wensen hen veel succes in hun nieuwe omgeving en zien Roel en Boyd op resp. 23 december en 10 februari voor één keer terug in ons Sportcentrum (en wie weet Ralf ergens in november?!). In de komende weken zal het team verder aangevuld worden; blijf de berichten volgen!

Hammers actief bij Orange Lions
Ondertussen zijn sommige ‘Hammers’ binnen de Orange Lions wel actief:
Naast Coen zijn ook Terrence en Tim onderdeel van de selectie en gaan zij zich voorbereiden op het prekwalificatietoernooi voor de Olympische spelen in de 2e week van augustus in Istanboel. Helaas kan Coen door zijn blessure opgedaan in zijn laatste wedstrijd tegen Luik niet meedoen, maar hij schiet al wel weer een balletje.
Dion Turpijn heeft bij Orange Lions U20 een mooie serie wedstrijden afgewerkt in Macedonië voor het Europees kampioenschap in de B-divisie. Door de 77-66 zege op Portugal zijn de Orange Lions MU20 vijfde geworden bij het EK in de B-divisie. (basketball.nl) Hij heeft álle wedstrijden gespeeld en is met zijn team op de 5e plaats (van de 20) geëindigd. Voor de boxscore en Beelden van de laatste wedstrijd : Nederland v Portugal boxscore – FIBA U20 European Championship 2023, Division B  16 juli – FIBA.basketball
Niek was nog onvoldoende op krachten voor deelname aan dit toernooi, maar kan wel weer volledig starten op 14 augustus bij de 1e training!

Bedankje Mark
Mark van Schuttershoef
bedankt alle supporters voor de support de afgelopen jaren en de attentie die hij van de SV heeft ontvangen. Hij hoopt ons snel weer in de sporthal te zien!

Welkom op de open training dinsdag 22 augustus!
Voor supporters, jaarkaarthouders en andere belangstellenden is op dinsdag 22 augustus van 17-19 uur een open training met het complete team. Er wordt informatie over de spelers uitgedeeld; er is koffie en thee en  Nigel en Jelle zijn aanwezig voor informatie en vragen. Hierbij van harte uitgenodigd!

De Oefencampagne: Wedstrijden – Landstede Hammers
De oefenwedstrijden tussen 26 augustus – 14 september vinden helaas vooral ‘uit’ plaats met 2 wedstrijden in Bergen (Belgie) en Luik. Let op: de wedstrijd op 2 september tegen BAL-Limburg wordt gespeeld om 19.00 uur in de Reggehal in Rijssen!
Donderdag 14 september om 14 uur speelt Landstede Hammers thuis tegen Art Giants uit Dusseldorf (de studentenwedstrijd).

Mee naar de Supercup ZZ Leiden – Landstede Hammers?
De Supercup is het jaarlijkse duel tussen de landskampioen en de winnaar van de Basketball Cup. Omdat Leiden vorig jaar beide gewonnen heeft en Landstede Hammers finalist was komen wij nu in aanmerking voor deze wedstrijd. Het duel wordt op 17 september gespeeld in Leiden (nog in de oude 5-mei hal). Op dit moment is bij de NBB nog geen informatie bekend over de kaartverkoop. Als er voldoende aanmeldingen zijn gaan we kijken naar gezamenlijk (bus)vervoer naar Leiden. Aanmelden: activiteiten@svhammers.nl

Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SV Hammers
Op woensdagavond 27 september houden we onze jaarlijkse ALV in het Sportcentrum. Rond 19 uur zal Jean Marc Jaumin zich voorstellen aan de supporters en ons iets vertellen over zijn verwachtingen van het nieuwe seizoen. Ook Nigel zal iets komen vertellen over zijn nieuwe functie en wat hij daarin zoal doet. Begin september ontvang je de uitnodiging met agenda en de vergaderstukken.
We hopen zoveel mogelijk mensen de mogen begroeten!

Doe ook een keer mee met de spelletjesavond!
Op maandagavond 2 oktober organiseren we weer een spelletjesavond als kennismaking tussen spelers, staf en supporters. Inloop vanaf 19.00 uur.

Heb jij nieuws of wil je iets delen?
Laat het ons weten of zet het op de Hammers-app!
Bestuur SV Hammers

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 SV Hammers

Thema door Anders Norén

Translate »